Beszéljen egy szakértővel: +36 20 245-0365

Büszke mosoly az eredményhirdetésen, vagy örömkönnyek a diplomaosztón, tudva, hogy a gyerek jövője biztosítva van?

Egy jó balesetbiztosítási és továbbtanulási tervvel mindez elérhető.

  Adja meg az elérhetőségeit és visszahívjuk

  Hozzájárulok a megadott adataim kezeléséhez Adatvédelmi szabályzat »

  Védelem, amelyre számíthat

  1. Jelentkezzen 30 perces díjmentes telefonos, vagy videó megbeszélés keretében történő konzultációra!
  2. Megválaszoljuk a témával kapcsolatos kérdéseit!
  3. Segítünk elkerülni az 5 leggyakoribb hibát!
  4. Segítünk eligazodni a lehetőségek között!
  5. Konkrét megoldásokat kínálunk!

  Adja meg az elérhetőségeit, munkatársunk 3 órán belül keresni fogja!

  A legjobb védekezés: a tudatos felkészülés

  Amikor a srácok a hétvégi meccsre készülnek, az edző nemcsak a fizikai, de a taktikai felkészítésre is kiemelt figyelmet fordít. Gondosan megszervezi a védelmet, és konkrét utasításokat ad a támadásépítéshez. Ügyelve arra, hogy a játékosok előnyeit kiaknázza a csapat, a hátrányait pedig ellensúlyozza.

  Ugyanezt tesszük szülőként, amikor gyermekünket apránként felkészítjük az életre. És – ahogyan az edző, úgy mi is – kiemelt figyelmet szentelünk a védelemnek. Hiszen ez a siker kulcsa.

  A Babylon Financial Groupnál épp azon dolgozunk, hogy családjai és gyermekei számára a legstabilabb védelmi tervet állítsuk össze. Hogy bármilyen trükkel is próbálkozik az élet, hárítani tudjuk a rohamokat.

  És bár a jövőt senki sem jósolhatja meg, a mai tudatos döntések hozzájárulhatnak a család hosszú távú pénzügyi biztonságának megteremtéséhez és megőrzéséhez. A stabil védelem megrajzolásának alapja pedig: a legjobb távú balesetbiztosítási csomag és a precíz életkezdési terv.

  A mezeknél elég a konfekcióméret, a biztosításnál nem

  Érthető, hogy egy csapat nem engedheti meg magának, hogy minden játékosára egyedileg gyártasson mezeket. A taktikai utasítások viszont csapategységekre, sőt nem ritkán játékosokra egyedileg vonatkoznak.

  Hiszen az adottságok és az esetleges problémák egyénenként különböznek. És nincs ez másképp a biztosítások esetében sem.

  Az ideális baleset- és életbiztosítási kötvény meghatározásának legjobb módja a nyílt és őszinte párbeszéd. Tapasztalatunkkal segíteni tudjuk a család és a gyermekek pénzügyi szükségleteinek védelmét.

  Hiszen nekünk is szakmai érdekünk, hogy a lehető legkönnyebb legyen a gyermekei és az Ön egyedi igényeinek megfelelő baleset és életbiztosítási kötvény megtalálása és megvásárlása. Máskülönben elveszítenénk a legértékesebb tulajdonságunkat: a szakmai hitelességet.

  Egészpályás letámadás a sikeres jövőért

  Egy fontos meccset megnyerni: örömteli pillanat. Elvinni a végső győzelemért járó trófeát: életre szóló siker. Abban szeretnénk segíteni, hogy gyermeke a pillanatnyi örömöket életre szóló sikerekre cserélhesse.

  Ezért hoztuk létre a Babylon Gyermek Fejlődési Programot, amelyben minden havi befizetéssel készpénzértékeket épít fel, hogy elindítsa a „fészekrakást” gyermeke vagy unokája számára. Ezáltalgyermekének lesz egy készpénzben vagy számlapénzben lévő független vagyona.

  A gyerekek így ráadásul életre szóló életbiztosítási védelmet élveznek. Ezen felül joguk lesz felnőttként nagyobb fedezetet vásárolni, amennyiben az igényeik és szükségleteik megkívánják.

  Babylon Továbbtanulási Terv – egy életre szóló stratégia

  Napjainkban a felsőfokú végzettség nem előny, hanem kötelező elem. A mai gazdasági helyzetben azonban rengeteg család aggódik a felsőfokú tanulmányok finanszírozása miatt. Hiszen hiába teljesíti jól a felvételi akadályokat a gyerek, ha nem tudjuk anyagilag a megfelelőképpen támogatni.

  A Babylon Továbbtanulási Terv egy egyszerű, ám annál hatékonyabb módszer a gyermekek felsőoktatási igényeinek fedezésére. Amivel ugyanakkor a felnőttkori életbiztosítást is letudhatjuk az egész család számára. Mondhatni: két legyet egy csapásra.

  Egy tudatosan felépített projektről van szó, ami megteremti a megfelelő fedezetet mind a hazai, mind a külföldi felsőoktatási intézmények költségeinek a fedezésére.

  És ezek az összegek akkor is a gyermek/gyermekek rendelkezésére állnak, ha bármelyik szülő féllel bekövetkezne egy váratlan tragédia.

  A jó rajt az egész versenyt eldöntheti

  Nagyon sok múlik a tökéletes induláson. Ha túl korán rajtolunk el, a versenybírók kizárhatnak minket. Ha túl későn, behozhatatlan hátrányt halmozhatunk fel.

  Éppen ezért a tudatos, következetes (védelmi) stratégia mellett a jól időzített indulás is kulcsfontosságú. Tehát már akkor fókuszálnunk kell a pénzügyi tervezésre, amíg a gyerek még fiatal.

  Tudta, ha legalább 150,000 Ft-ot különít el évente gyermekeinek, 5x valószínűbb, hogy felsőfokú diplomájuk lesz?

  A családok számos módon fedezhetik a gyermek főiskolai és egyetemi tanulmányait. Ideértve az ösztöndíjakat és a kölcsönöket is. Az első lépés, hogy felderítjük, ezek közül a lehetőségek közül melyik a legjobb a családjának, majd meghatározzuk, mennyi pénzre lesz szüksége a hiányok fedezésére. A felsőoktatás növekvő költsége miatt fontos, hogy a pénzt a lehető leghamarabb tegye félre.

  A hagyományos megtakarítási számlákkal vagy olyan befektetési számlákkal ellentétben, amelyek nem garantálják a kifizetést, 3 millió forint – 45 millió forint garantált kifizetést biztosíthat olyan életbiztosítási kötvénnyel, mint például a Babylon Továbbtanulási Terv.

  Amint a szerződés lejár, felhasználhatja a kifizetési összeget a főiskolai/egyetemi költségek fedezésére – vagy bármi másra, amelyre gyermekének szüksége van a sikeres jövőhöz. A főiskolai/egyetemi terv nem korlátozza a pénz felhasználását.

  Tudja Ön, ha még kis összegű megtakarításokkal is felruházza gyermekeit magabiztosságot ad Nekik a felsőoktatás megkezdése iránt?

  Mi a legjobb a családom számára?

  Gondoljon arra, hogy mi a legkényelmesebb: 

  • Elfogad egy kis kockázatvállalást? 
  • Esetleg valami stabilat keres? 
  • Szeretné korlátozni a pénzeszközöket csak a főiskolai/egyetemi felhasználásra? 

  Döntsön bárhogyan, a legjobb idejekorán elkezdeni. Érdemes megtenni ezt a lépést, és megbizonyosodni arról, hogy gyermeke is anyagilag felkészült lesz erre az időszakra.

  Kérjen bővebb tájékoztatást szakértő kollégánktól, hogy biztosan a legjobb tervet állíthassa össze gyermeke jövőjét illetően.

  Partnereink

  Cégadatbázis
  OPTEN Kft.
  Cégarculat, dekoráció, grafikai tervezés, képzőművészet
  Kun Zsolt
  Egyedi bútorgyártás
  Endrédi Noémi
  Elektro és klímatechnika, Hörmann garázskapuk telepítése
  KONT-TIR 47 Kft.
  Élet és vagyonbiztosítások
  AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
  Élet és vagyonbiztosítások
  GENERALI Életbiztosító Zrt.
  Élet és vagyonbiztosítások
  GROUPAMA Biztosító Zrt.
  Élet és vagyonbiztosítások
  UNIQA Biztosító Zrt.
  Élet és vagyonbiztosítások
  Allianz Hungária Biztosító Zrt.
  Exkluzív ülőbútorok gyártása
  PAVLOVICS ÉS TÁRSA Kft.
  Festőművészet
  Medgyessy Kovács Gyula
  Festőművészet
  Bihon Győző
  Festőművészet
  Gulyás Andrea
  High-End Audio-Video
  AV-LAND Kft.
  Hitelek
  Magyar Záloghitel Zrt.
  Irodabútor értékesítés és komplex belsőépítészeti megoldások
  G-GREEN Interior Kft.
  ISO minősítés
  Első Magyar Tanúsító Zrt.
  Jogi képviselet, tanácsadás
  Dr. Papcsák Ügyvédi Iroda
  Kereskedelmi és lakossági banki szolgáltatások
  MKB BANK Nyrt.
  Kommunikáció
  Simkó János
  Könyvelés és adótanácsadás
  S+H Portfólió Zrt.
  Stílustanácsadás
  Dr. Schiffer Miklós
  Számítástechnika
  PC16 Kft.
  Személyes és üzletviteli tanácsadás
  Pierog Alexander
  Szervezetfejlesztés
  Borbély László
  Tréning és oktatás
  Muhoray Róbert
  Üzleti könyvek
  marketingamazing.hu
  Weboldal és webdizájn
  weblapteam.hu

  Lépjen velünk kapcsolatba

  info@babylonfinancial.eu


  Intézmény típusa: biztosítási alkusz
  Intézmény törzsszáma (MNB-nél): 24061676
  Intézmény MNB nyilvántartási száma: 212080158366
  Intézmény nyilvántartásba vétele: 2012.08.01.
  Cégbírósági nyilvántartási szám: 01-10-049307
  Adószám: 24061676-2-41
  Alapítás éve: 2012
  Főtevékenység: 6622 Biztosítási ügynöki, brókeri tevékenység