Védelem, amelyre számíthat

Amikor felkészül a család jövőjére, fontos, hogy lefedje annak alapjait. A védelem fontos kulcsa lehet a sikernek.

A Babylon Financial Groupnál elkötelezettek vagyunk az ügyfelek és családtagjaik kiszolgálására azokkal a megoldásokkal és támogatásokkal, amelyek segítenek nekik hosszú távú védelemben. Ezért kínálunk rugalmas termékcsaládokat, amely megfelelnek a személyes igényeknek.

Noha senki nem tudja megjósolni a jövőt, a mai cselekedetei hozzájárulhatnak családja hosszú távú pénzügyi biztonságának megteremtéséhez és megőrzéséhez.

Életbiztosítás

Egyszerűen fogalmazva: az életbiztosítás lehet a legfontosabb vásárlás, amelyet valaha tett. Termékek és szolgáltatások széles választékát kínáljuk az egyes ciklusoktól egészen az egyetemes életig, és mindent természetesen, ami a közötte van – mert az élet folyik és történik.

Állandó védelem – Who Life Életbiztosítás

A teljes életbiztosítás állandó védelmet nyújt egész életére nemcsak a díjfizetések alatt, hanem az után is. A biztosítás nagyszerűsége abban rejlik, hogy egész élete során fenntartható, a mindekori élethelyzetéhez tudja igazítani. Átmenetei pénzzavar bekövetkezésénél az addigi felhalmozott összegéhez teljes egészben vagy részben hozzáférhet, amely kivételt bármikor a szerződés fennállása alatt visszafizethet. Halál esetén az aktuális számlaegyenleg kerül kifizetésre a kedvezményezettek részére adó és illetékmentesen.

Term-fix életbiztosítás

A Term-fix konstrukció egyaránt jelent biztosítási védelmet és biztos megtakarítást. A konstrukcióból fakadóan a biztosított halála esetén a kedvezményezett választhat a biztosítási összeg azonnali kifizetése, havi járadék. és a biztosítási összeg nyereséggel növelt, lejáratkor esedékes kifizetése között. Lejárat esetén a biztosítási összeg nyereséggel növelve kerül kifizetésre. A termék megkötése – rugalmas szolgáltatását tekintve – minden korosztály esetében javasolt, kiválóan szolgálja a gyermekek számára való elő takarékosságot is. A Term-fix termékek további előnye, hogy a befektetéseken elért többlethozam legalább 85%-át is jóváírja a szerződéseken. Ezek a haláleseti szolgáltatások segíthetnek szeretteinek az életmódjuk folytatásában a fizetése helyett. A haláleseti juttatás összege az Ön biztosítás politikájától függ, amely pár millió forinttól egészen több százmillió forintig terjedhet.

Mi a számomra a legjobb távú biztosítás politika?

Nincs egy mindenki számára megfelelő politika. Az ideális életbiztosítási kötvény meghatározásának legjobb módja nyílt és őszinte párbeszéd a Babylon Financial Group életbiztosítási szakértőjével. Tapasztalatunkkal segítjük a család pénzügyi szükségleteinek védelmét. A Babylon Financial Groupnál azt szeretnénk, hogy a lehető legkönnyebb legyen az Ön egyedi igényeinek megfelelő életbiztosítási kötvény megtalálása és megvásárlása.

Kockázati életbiztosítás

Az élet olyan, mint egy hullámvasút. Egyszer fent, máskor lent, és csak akkor élvezhetjük igazán, ha szeretteinket biztonságban tudjuk. A kockázati életbiztosítás a biztosított (vagy a biztosítottak egyikének) halála, betegsége, balesete esetén szolgáltat, ha a biztosítási idő alatt biztosítási esemény nem történt, kifizetés nélkül megszűnik. Ez nem megtakarítás célú életbiztosítás, jellegét tekintve leginkább a lakásbiztosításhoz hasonlítható abban az értelemben, hogy csak káreset esetén fizet. Általában modulonként kérhető, hogy milyen esetekre fizessen (baleseti halál, baleseti rokkantság, kórházi ápolás, rettegett betegségek stb.), természetesen a fizetendő díjakat befolyásolja, hogy milyen esetekben térít a biztosító, a biztosítás szolgáltatásának nagyságrendje, valamint a biztosított/biztosítottak egészségi állapota.

Vegyes életbiztosítás

Fix tartammal rendelkező életbiztosítás, halál esetén, vagy lejáratkor szolgáltat. Ez egy vegyes felvágott, ötvözi a kockázati életbiztosítást a megtakarítással. Mivel előre garantált a kifizetés nagysága, általában elég ráfizetéses az ügyfélnek ilyen termékben gyűjteni a pénzét. Vegyes életbiztosítási termékek biztosítási védelem mellett, megtérülő megtakarítást is jelentenek. A szolgáltatást (biztosítási összeget) a biztosított halálakor vagy a szerződés lejártakor fizeti ki. A biztosítási védelmen, valamint a biztos megtakarításon túl a termékek előnye, hogy a garantált biztosítási összegen felül a befektetetésen elért többlethozam legalább 85%-át is jóváírja a szerződésen, mely a biztosítási esemény bekövetkeztekor kerül kifizetésre. A vegyes életbiztosítások rendkívül rugalmasak és személyre szabhatóak, köthetőek egyszeri díjas vagy folyamatos díjfizetés mellett is, a biztosítási védelem kiterjeszthető családon belül bekövetkezett rettegett betegségek bekövetkeztére is, s számos kiegészítő biztosítással lehet emelni a biztosítási védelmen.

Partnereink

Cégadatbázis
OPTEN Kft.
Cégarculat, dekoráció, grafikai tervezés, képzőművészet
Kun Zsolt
Egyedi bútorgyártás
Endrédi Noémi
Elektro és klímatechnika, Hörmann garázskapuk telepítése
KONT-TIR 47 Kft.
Élet és vagyonbiztosítások
AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
Élet és vagyonbiztosítások
GENERALI Életbiztosító Zrt.
Élet és vagyonbiztosítások
GROUPAMA Biztosító Zrt.
Élet és vagyonbiztosítások
UNIQA Biztosító Zrt.
Élet és vagyonbiztosítások
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
Exkluzív ülőbútorok gyártása
PAVLOVICS ÉS TÁRSA Kft.
Festőművészet
Medgyessy Kovács Gyula
Festőművészet
Bihon Győző
Festőművészet
Gulyás Andrea
High-End Audio-Video
AV-LAND Kft.
Hitelek
Magyar Záloghitel Zrt.
Irodabútor értékesítés és komplex belsőépítészeti megoldások
G-GREEN Interior Kft.
ISO minősítés
Első Magyar Tanúsító Zrt.
Jogi képviselet, tanácsadás
Dr. Papcsák Ügyvédi Iroda
Kereskedelmi és lakossági banki szolgáltatások
MKB BANK Nyrt.
Kommunikáció
Simkó János
Könyvelés és adótanácsadás
S+H Portfólió Zrt.
Stílustanácsadás
Dr. Schiffer Miklós
Számítástechnika
PC16 Kft.
Személyes és üzletviteli tanácsadás
Pierog Alexander
Szervezetfejlesztés
Borbély László
Tréning és oktatás
Muhoray Róbert
Üzleti könyvek
marketingamazing.hu
Weboldal és webdizájn
weblapteam.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

info@babylonfinancial.eu


Intézmény típusa: biztosítási alkusz
Intézmény törzsszáma (MNB-nél): 24061676
Intézmény MNB nyilvántartási száma: 212080158366
Intézmény nyilvántartásba vétele: 2012.08.01.
Cégbírósági nyilvántartási szám: 01-10-049307
Adószám: 24061676-2-41
Alapítás éve: 2012
Főtevékenység: 6622 Biztosítási ügynöki, brókeri tevékenység