Babylon továbbtanulási terv – Number 7

A mai gazdaságban a főiskolai egyetemi tanulmányok kifizetése olyan kérdés, amely miatt sok család aggódik. Azért vagyunk, hogy segítsünk gyermekének/gyermekeinek előnyt szerezni.

A főiskolai/egyetemi továbbtanulási terv egy egyszerű módszer a gyermekek felsőoktatási igényeinek fedezésére. Ugyanakkor akár felnőttkori életbiztosítást is biztosítja Nekik és családjuknak.

A Babylon Financial Group segélyhívása csak egy része a főiskolai tervezési puzzlenak. Azt is meg kell vizsgálnia, hogyan lehet pénzt megtakarítani, és miként tarthatja, terelheti gyermekét/gyermekeit a továbbtanulás irányába.

A korai indulás kulcsfontosságú, szóval kezdjünk bele

Fókuszáljon a pénzügyi tervezésre, miközben gyermeke még fiatal

A családok számos módon fizetnek a főiskolákon és egyetemeken, ideértve ösztöndíjakat és kölcsönöket. Először derítse ki, hogy ezek közül a lehetőségek közül melyik működhet a családjának, majd határozza meg, mennyi pénzre lesz szüksége a hiányok fedezésére. A felsőoktatás növekvő költsége miatt fontos, hogy a pénzt a lehető leghamarabb tegye félre.

A hagyományos megtakarítási számlákkal vagy olyan befektetési számlákkal ellentétben, amelyek nem garantálják a kifizetést, 3 millió forint – 45 millió forint garantált kifizetést biztosíthat olyan életbiztosítási kötvénnyel, mint például a Babylon Továbbtanulási Terv. Amint a szerződés lejár, felhasználhatja a kifizetési összeget a főiskolai/egyetemi költségek fedezésére – vagy bármi másra, amelyre gyermekének szüksége van a sikeres jövőhez. A főiskolai/egyetemi terv nem korlátozza a pénz felhasználását.

A főiskolai/egyetemi pénzügyi terv kidolgozása közben aktív szerepet vállalhat gyermeke oktatásában. Olvassa el, játsszon és beszéljen gyermekével az iskolai munkákról, a továbbtanulási lehetőségekről. Ösztönözze a tanórán kívüli tevékenységekben való részvételt. Segítsen fiának vagy lányának a tehetségének és szenvedélyének megtalálásában és fejlesztésében.

Babylon Oktatási és Megtakarítási Számlák

Ezzel a számlatípussal évente akár 600,000 forintot takaríthat meg minden gyermekére vonatkozóan. Ez egy adómentes számla, és a rajta lévő pénzeszközöket nem kell főiskolára vagy egyetemre felhasználni, de természetesen a megtakarítás felhasználható a főiskolai vagy egyetemi költségek megfizetésére is. A számlát addig lehet fizetni, amíg gyermekek el nem érik a 18 éves korukat.

Ha legalább 150,000 Ft-ot különít el évente gyermekének/gyermekeinek, ötször valószínűbb, hogy felsőfokú diplomája/diplomájuk lesz!

Ha még kis összegű megtakarításokkal is felruházza gyermekét/gyermekeit magabiztosságot ad Neki/Nekik a felsőoktatás megkezdése iránt!

Babylon Továbbtanulási Terv

Ez egy halasztott adófizetésű főiskolai/egyetemi megtakarítási terv, amely kétféle lehetőséget kínál: egyetemi/főiskolai megtakarítási terv és előre fizetett tandíj-terv, mindegyik saját követelményekkel, előnyökkel és korlátozásokkal rendelkezik. Az erre szánt összeget minimum 600,000 forint, amelyet egy választható befektetési lehetőségbe lehet befektetni. A szerződés akár igények szerint akár felnőtt életbiztosítást is nyújthat és 10-20 év alatt érlelődik. Mivel a kezdetektől fogva tudni fogja azt az összeget, amelyet gyermeke kap a lejárati idő végén, a főiskolai/egyetemi tervezés könnyebb lesz. A kifizetett pénzt fel lehet használni felsőoktatás finanszírozására vagy bármi máshoz, például üzleti vállalkozás indításához, műszaki képzéshez, vagy előleg fizetéséhez egy ház megvásárlásánál. Abban az elképzelhetetlen esetben, amikor Önnel egy váratlan tragédia bekövetkezik, mielőtt a kötvény lejár, akkor gyermeke, mint kedvezményezett, megkapja a teljes kifizetési összeget.

Mi a legjobb a családom számára?

Gondoljon arra, hogy mi a legkényelmesebb. Elfogad egy kis kockázatvállalást, vagy akar valami stabilat? Szeretné korlátozni a pénzeszközöket csak a főiskolai/egyetemi felhasználásra?

Bármit is dönt, a legjobb idejekorán elkezdeni. Érdemes megtenni ezt a lépést, és megbizonyosodni arról, hogy gyermeke is anyagilag felkészült lesz erre az időszakra.

Kérdése van a főiskolai/egyetemi tervezési lehetőségeivel kapcsolatban? Hívja a Babylon Financial Group telefonszámát a  telefonszámon még ma. Azért vagyunk, hogy segítsünk.

Partnereink

Cégadatbázis
OPTEN Kft.
Cégarculat, dekoráció, grafikai tervezés, képzőművészet
Kun Zsolt
Egyedi bútorgyártás
Endrédi Noémi
Elektro és klímatechnika, Hörmann garázskapuk telepítése
KONT-TIR 47 Kft.
Élet és vagyonbiztosítások
AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
Élet és vagyonbiztosítások
GENERALI Életbiztosító Zrt.
Élet és vagyonbiztosítások
GROUPAMA Biztosító Zrt.
Élet és vagyonbiztosítások
UNIQA Biztosító Zrt.
Élet és vagyonbiztosítások
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
Exkluzív ülőbútorok gyártása
PAVLOVICS ÉS TÁRSA Kft.
Festőművészet
Medgyessy Kovács Gyula
Festőművészet
Bihon Győző
Festőművészet
Gulyás Andrea
High-End Audio-Video
AV-LAND Kft.
Hitelek
Magyar Záloghitel Zrt.
Irodabútor értékesítés és komplex belsőépítészeti megoldások
G-GREEN Interior Kft.
ISO minősítés
Első Magyar Tanúsító Zrt.
Jogi képviselet, tanácsadás
Dr. Papcsák Ügyvédi Iroda
Kereskedelmi és lakossági banki szolgáltatások
MKB BANK Nyrt.
Kommunikáció
Simkó János
Könyvelés és adótanácsadás
S+H Portfólió Zrt.
Stílustanácsadás
Dr. Schiffer Miklós
Számítástechnika
PC16 Kft.
Személyes és üzletviteli tanácsadás
Pierog Alexander
Szervezetfejlesztés
Borbély László
Tréning és oktatás
Muhoray Róbert
Üzleti könyvek
marketingamazing.hu
Weboldal és webdizájn
weblapteam.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

info@babylonfinancial.eu


Intézmény típusa: biztosítási alkusz
Intézmény törzsszáma (MNB-nél): 24061676
Intézmény MNB nyilvántartási száma: 212080158366
Intézmény nyilvántartásba vétele: 2012.08.01.
Cégbírósági nyilvántartási szám: 01-10-049307
Adószám: 24061676-2-41
Alapítás éve: 2012
Főtevékenység: 6622 Biztosítási ügynöki, brókeri tevékenység